استانداردسازی غذاهای محلی؛ گامی نو در هرمزگان

به گزارش دهنا؛این رویداد با حضور عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هرمزگان؛ خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت استان؛ پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان؛ عباس مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مجید زارعزاده، مدیرکل استاندارد استان همراه بود.
رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، گفت: در روز پایانی این نمایشگاه، تفاهمنامههایی با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم، و تجهیز واحدهای نانوایی استان میان دستگاههای اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صمت با همکاری بخش خصوصی امضا شد.
خلیل قاسمی، عنوان کرد: این تفاهمنامهها با هدف بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقای سطح سلامت در استان هرمزگان تدوین و اجرایی شدهاند.
قاسمی، افزود: همچنین، در این همکاریها تجهیز و بهروزرسانی واحدهای نانوایی استان بهعنوان یکی از اهداف کلیدی مورد توجه قرار گرفته است.
برچسب ها :خلیل قاسمی ، رییس سازمان صمت هرمزگان ، نمایشگاه مواد غذایی هرمزگان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0