آغاز برداشت خرما از نخیلات بندر خمیر با پیشبینی تولید بیش از دو هزار و ۴۰۰ تن محصول

به گزارش دهنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، رشید زامیران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندر خمیر، با اعلام این خبر افزود: برداشت خرما تا پایان فصل ادامه خواهد داشت و شامل ارقام خنیزی، خاصوئی، برهی و سایر ارقام بومی و تجاری منطقه است.
زامیران با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب و تلاش نخلداران منطقه، کیفیت خرمای تولیدی امسال را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: شرایط آبوهوایی مناسب و مدیریت صحیح باغات باعث شده تا خرمای تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار باشد. وی ضمن تقدیر از نخلداران، بر اهمیت حمایت از زنجیره تولید و بازاریابی خرما تأکید کرد و توسعه صنایع تبدیلی، بستهبندی مناسب و ایجاد بازارهای فروش پایدار را از جمله راهکارهای افزایش درآمد بهرهبرداران و جلوگیری از خامفروشی محصول دانست.
شایان ذکر است، شهرستان بندر خمیر و بهویژه بخش رویدر، یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در استان هرمزگان محسوب میشود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0