تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 8 می 2025 - 13:25
کد خبر : 5288

برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان

برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان
برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش دهنا؛مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال ۱۷ هزار تن انبه نارس از باغ‌های هرمزگان برداشت می‌شود.

محمدرضا شیخ زاده افزود: ۷۰ درصد از انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت و در واحد‌های تولیدی به ترشی تبدیل می‌شود.

وی گفت: در هرمزگان ۶ واحد تولیدی ترشیجات انبه با ظرفیت تولید سالانه ۱۱ هزار تن محصول فعال است.

وی افزود: این محصولات علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در هرمزگان لانگرا، سندری، آلفونسو و ارقام محلی آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است.

محمدرضا شیخ زاده افزود:شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان مهمترین مناطق کشت این محصول در هرمزگان است.

وی گفت: هرمزگان با دو هزار و ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت و تولید سالانه ۲۸ هزار تن انبه مهمترین منطقه کشت و تولید این محصول در کشور است.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.