نان؛ کاملترین غذا در مسیر نابودی

به گزارش دهنا؛نائب رئیس انجمن علوم و فنون غلات و کارشناس وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در نشست تخصصی «آرد کامل و نان سالم» در بندرعباس، نسبت به مشکلات جدی صنعت نان در هرمزگان هشدار داد.
محمدرضا خواجه، با اشاره به استقبال کم از این نمایشگاه، پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت ارائه کرد.
خواجه با بیان اینکه نمایشگاه باید جذابیت بیشتری برای مردم داشته باشد، پیشنهاد داد: محصولات دیگری مانند شیرینی و شکلات نیز به نمایشگاه اضافه شوند تا مخاطبان بیشتری جذب شوند.
وی نان را کاملترین، لذیذترین و متعادلترین غذای تاریخ بشر دانست و هشدار داد: سیاستهای اخیر مانند طرح هوشمندسازی نان، آسیب جدی به این صنعت وارد کرده است.
به گفته خواجه، نرخ نان در هرمزگان بسیار پایینتر از سایر استانها است.
وی پیشنهاد داد: افزایش نرخ نان به جای ۲۵ درصد، ۵۰ درصد باشد تا کیفیت نان و وضعیت نانوایان بهبود یابد.
کارشناس وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مشکلات ناشی از سبوسگیری آرد اشاره و مطرح کرد: آرد کامل شامل فیبر، مغز گندم و جوانه است که ارزش غذایی بالایی دارد و باید در تولید نان استفاده شود.
خواجه از رئیسجمهور درخواست کرد: طرح هوشمندسازی نان لغو شود، چرا که این طرح به گفته وی، «تیر به قلب نان است» و صنعت نانوایی را به سراشیبی سقوط کشانده است.
نائب رئیس انجمن علوم و فنون غلات تأکید کرد: دولت باید با افزایش نرخ نان و بهبود سیاستهای حمایتی، نانی به مردم ارائه دهد که سرشار از ارزش غذایی و خواص درمانی باشد.
برچسب ها :صمت هرمزگان ، محمدرضا خواجه ، نائب رئیس انجمن علوم و فنون غلات و کارشناس وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، نشست تخصصی «آرد کامل، نان سالم»
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0